Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731080598

Amistoso (Int.) 731080598 Información oficial sobre el partido 731080598 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

asalto Alineación oficial del equipo 'asalto' en el partido 1 - 3 Ankka United Alineación oficial del equipo 'Ankka United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
asalto Alineación oficial del equipo 'asalto' en el partido 2 - 0 Ankka United Alineación oficial del equipo 'Ankka United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

asalto

Goles Goles

  • 100 Minuto 89 (Gol de falta): Estanislao Cifontes va reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 3 amb un excel·lent xut de falta, sec i col·locat, al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Diego Tous va fer una magnífica centrada, però la rematada de Josep Amorós va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Tous.

Ankka United

Goles Goles

  • 115 Minuto 13 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Richard Benčík de United va fer un bon esprint per escapar-se de Henri Heiskanen i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 108 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 30, en Krzesimir Osiewicz la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Herminio Ferrer que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del asalto. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Marcel Kroog la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del United es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 47.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): United van sortir al contraatac al minut 25, però Gabi Iacov va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Sergi Porta va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 83 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Herminio Ferrer, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): United van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 86, però el xut de Richard Benčík des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): El United va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 89, però en Richard Benčík va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.