Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731080528

Amistoso (Int., RC) 731080528 Información oficial sobre el partido 731080528 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Tornado Lucense Alineación oficial del equipo 'Tornado Lucense' en el partido 2 - 1 Blue Aquarium Alineación oficial del equipo 'Blue Aquarium' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tornado Lucense Alineación oficial del equipo 'Tornado Lucense' en el partido 2 - 1 Blue Aquarium Alineación oficial del equipo 'Blue Aquarium' en el partido
Tiene un resultado normal 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,0 % 29,6 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tornado Lucense

Goles Goles

  • 114 Minuto 24 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 24. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Jean Arnault va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 120 Minuto 29 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 29, indicava inequívocament que en Jean Arnault va saber trobar la xarxa rival. Tornado desfeia l'equilibri: 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 27 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Ian Huxster va fer al minut 27 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Zvonko Andrejaš, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 230 Minuto 47 (Ocasión de falta): Al minut 47, Jean Arnault gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 68 quan Assar Apelbo de Tornado gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Ian Huxster, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Blue Aquarium

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Haidar Al-Ansari va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Severino Ramalho Santos va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Alfredo Camas de Aquarium va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.