Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731080446

Amistoso (Int., RC) 731080446 Información oficial sobre el partido 731080446 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

sporting de llaranes c.f. Alineación oficial del equipo 'sporting de llaranes c.f.' en el partido 0 - 1 FC Janka Utd Alineación oficial del equipo 'FC Janka Utd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
sporting de llaranes c.f. Alineación oficial del equipo 'sporting de llaranes c.f.' en el partido 2 - 1 FC Janka Utd Alineación oficial del equipo 'FC Janka Utd' en el partido
Tiene mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,6 % 0,9 % 11,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sporting de llaranes c.f.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): sporting van sortir al contraatac al minut 37, però Rosalío Maior va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 286 Minuto 97 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 97, el sporting estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Horacio Carcel va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

FC Janka Utd

Goles Goles

  • 172 Minuto 100 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Janka va ser finalitzada des de l'esquerra per Jussi Ruokonen al minut 100. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Janka va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Rafael Romero va desviar el xut final de Tomi Haapasaari després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Janka van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Tomi Haapasaari va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 215 Minuto 65 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Joonas Risto va superar els defenses rivals per velocitat al minut 65 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Sakarias Tyrkkö va marcar al minut 74 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jani Horttanainen ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): Al minut 94, un refús desafortunat de Wilmer Caicedo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Paavo Vestu no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 96 (Ocasión por el centro): Kustaa Petäistö va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 96, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Wilmer Caicedo va aconseguir desviar el seu xut a córner.