Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731078352

Amistoso (Int.) 731078352 Información oficial sobre el partido 731078352 en Hattrick

23.04.2024 22:15:00

Eglinton Stars Alineación oficial del equipo 'Eglinton Stars' en el partido 8 - 0 SK Horní Zásmažky Alineación oficial del equipo 'SK Horní Zásmažky' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Eglinton Stars Alineación oficial del equipo 'Eglinton Stars' en el partido 6 - 0 SK Horní Zásmažky Alineación oficial del equipo 'SK Horní Zásmažky' en el partido
Tiene suerte 6.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eglinton Stars

Goles Goles

  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): En Kosma Wuwer de Eglinton va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Eglinton pel centre va donar un gran resultat: el gol de Eduardo Laureano va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Eglinton va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Sovann Hen des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Rocky Bathers, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a Eglinton.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Sovann Hen va aprofitar per marcar el 6 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Eglinton va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Kosma Wuwer progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 0.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Eglinton va aconseguir el 8 - 0 quan Sovann Hen va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 34 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Kosma Wuwer va marxar de Ivo Hotovec en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Eglinton van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sovann Hen. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 43 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Pino De Andreis, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Kosma Wuwer va estar a punt de sentenciar el partit al minut 59, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

SK Horní Zásmažky

Goles Goles

  • 109 Minuto 20 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Alois Tůma se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Pino De Andreis que va anotar el 1 - 0 per a Eglinton sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Zásmažky va anar a parar a la dreta de l'atac on en Radim Kavina, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.