Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731078105

Amistoso (Int., RC) 731078105 Información oficial sobre el partido 731078105 en Hattrick

23.04.2024 18:25:00

TSV Saline Lüneburg e.V. Alineación oficial del equipo 'TSV Saline Lüneburg e.V.' en el partido 0 - 1 KP Grochów-Północny Alineación oficial del equipo 'KP Grochów-Północny' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TSV Saline Lüneburg e.V. Alineación oficial del equipo 'TSV Saline Lüneburg e.V.' en el partido 1 - 1 KP Grochów-Północny Alineación oficial del equipo 'KP Grochów-Północny' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,6 % 7,2 % 71,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TSV Saline Lüneburg e.V.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Lüneburg va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gandulf Schaidl en un 1 contra 1 amb el porter Mateusz Wiełoch, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 es va veure una gran oportunitat per a Lüneburg per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rolf Mägerlein, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 49 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Ernst Gerhards no va ser aprofitada per en Michel 'Disco' Groove que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 58, Bernhard Joachim 'Bobby' Borbenahr de Lüneburg va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Bernhard Joachim 'Bobby' Borbenahr va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

KP Grochów-Północny

Goles Goles

  • 139 Minuto 73 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Bogdan Jaworowski! Un inimaginable dribbling sobre Stephan Schwarzenberger va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 0 - 1 per a Grochów.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Wiktor Koch, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 3 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, un refús desafortunat de Kevin Preitner, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Wiktor Koch no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 52, quan en Emil Szada-Borzyszkowski va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.