Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731077525

Amistoso (Int., RC) 731077525 Información oficial sobre el partido 731077525 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

ESTRELLACF Alineación oficial del equipo 'ESTRELLACF' en el partido 2 - 0 Camarada Cheburashka Alineación oficial del equipo 'Camarada Cheburashka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ESTRELLACF Alineación oficial del equipo 'ESTRELLACF' en el partido 2 - 0 Camarada Cheburashka Alineación oficial del equipo 'Camarada Cheburashka' en el partido
Tiene un resultado normal 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ESTRELLACF

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Prudêncio Faia ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, ESTRELLACF es posava per davant 1 a 0.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Víctor Rot, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 14 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Víctor Rot va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 14, i va passar la pilota a Veranus Koumantarakis, però aquest no va encertar a marcar.
  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): ESTRELLACF van sortir al contraatac al minut 19, però Víctor Rot va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 74 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Hassaan Moghazi després que el jugador de ESTRELLACF li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Camarada Cheburashka

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cheburashka, l'equip va recuperar la pilota al minut 11 i va contraatacar. En Cosmin Glăvan va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 219 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Alfonso Plaza va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Cosmin Glăvan, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yan Koloskov de Cheburashka va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Georgiy Strekozov de Cheburashka la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.