Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731074853

Amistoso 731074853 Información oficial sobre el partido 731074853 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

L'Hospitalet Athletic Alineación oficial del equipo 'L'Hospitalet Athletic' en el partido 3 - 0 Bongo fury's Alineación oficial del equipo 'Bongo fury's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
L'Hospitalet Athletic Alineación oficial del equipo 'L'Hospitalet Athletic' en el partido 2 - 0 Bongo fury's Alineación oficial del equipo 'Bongo fury's' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L'Hospitalet Athletic

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): LHospitalet va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 10 Xiraxi Puente va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 42 (Gol de penalti): LHospitalet va obtenir un penal al minut 42, que va llançar a la perfecció Xiraxi Puente. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): En Firmo Loureiro de LHospitalet va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, Arthur Robert gairebé va marcar per a LHospitalet des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Luis Cabeza de Vaca gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jerzy Dziechciarz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): En Juan Antonio Bodoque, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Arthur Robert, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Bongo fury's

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 83 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Žigmund Lehotský va fer una magnífica centrada, però la rematada de Sibrand Bastiaansen va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.