Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731074590

Copa 731074590 Información oficial sobre el partido 731074590 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

PSV eteranos Alineación oficial del equipo 'PSV eteranos' en el partido 4 - 1 Ganimedes FC Alineación oficial del equipo 'Ganimedes FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PSV eteranos Alineación oficial del equipo 'PSV eteranos' en el partido 1 - 3 Ganimedes FC Alineación oficial del equipo 'Ganimedes FC' en el partido
Tiene bastante suerte 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,0 % 0,6 % 89,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PSV eteranos

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Passats 2 minuts, David Castells, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. eteranos es posava per davant!
  • 115 Minuto 9 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, David Castells era molt més ràpid que el defensa Àlex Portella. Al minut 9, el jugador de eteranos va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 0.
  • 131 Minuto 11 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Aki Tanninen va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 18 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de eteranos. A fi d'aconseguir el 4 - 0, van tocar-la en curt per tal que Stéphane Philippe xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): El jugador local David Castells per poc que no incrementa el marcador al minut 22. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Richi La Riba va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Gayo Castellblanch gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Richi La Riba va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 225 Minuto 33 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Abraam Laza de eteranos va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Èric Giró de eteranos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Ganimedes FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 els aficionats de Ganimedes van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Alfonso Morales va anotar el 4 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 13, quan un error defensiu va deixar Eduardo Vilela completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Raül Miracle va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Alfonso Morales va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Ganimedes va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Antonio Pérez Torres no va poder controlar.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 72 en Pedro Ramírez Lastra va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Acleílson Cortez va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Eustaki Axpegorta ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.