Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731073857

Amistoso (RC) 731073857 Información oficial sobre el partido 731073857 en Hattrick

23.04.2024 19:10:00

AC Isotopes Alineación oficial del equipo 'AC Isotopes' en el partido 4 - 1 Skaro SS Alineación oficial del equipo 'Skaro SS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AC Isotopes Alineación oficial del equipo 'AC Isotopes' en el partido 4 - 0 Skaro SS Alineación oficial del equipo 'Skaro SS' en el partido
Tiene un resultado normal 3.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Isotopes

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 20 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Isotopes. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Claudio De Capite xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 33 gràcies a la jugada de Gianvito Lo Grasso, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Giuliano Vorzillo va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Pietro Steri de Isotopes va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 11 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Giuliano Vorzillo gairebé marca per a Isotopes al minut 11 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Andrea Scabini va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El jugador local Vittorio Cicero per poc que no incrementa el marcador al minut 76. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Giovanbattista Nozzi va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Luigi Obrecht de Isotopes va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Skaro SS

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): En Eugenio Natali donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 18 el marcador reflectia el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 46 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 46, Giulio Manolino de Skaro va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.