Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731073445

Amistoso (RC) 731073445 Información oficial sobre el partido 731073445 en Hattrick

17.04.2024 20:45:00

The Anitabriems Alineación oficial del equipo 'The Anitabriems' en el partido 4 - 0 Yggdrasill FC Alineación oficial del equipo 'Yggdrasill FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Anitabriems Alineación oficial del equipo 'The Anitabriems' en el partido 2 - 1 Yggdrasill FC Alineación oficial del equipo 'Yggdrasill FC' en el partido
Tiene suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,5 % 5,3 % 20,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Anitabriems

Goles Goles

  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Anitabriems, atacant per l'esquerra al minut 39, va aprofitar el magnífic llançament de Hallvarður Hafsteinsson per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Anitabriems va augmentar la diferència quan Hjálmtýr Lúkasson no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Anitabriems a 3 - 0. Steinn Gylfason va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Sigurpáll Herjólfsson va incrementar l'avantatge de Anitabriems amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Jörvar Geirþjófsson del Anitabriems ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): En Steinn Gylfason, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jónmundur Baldvinsson de Anitabriems va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Yggdrasill FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Yggdrasill van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 20, però Folkert Waterloos va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Yggdrasill van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Fanngeir Eyjólfsson va sortir desviat a la dreta de la porteria.