Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731071336

Amistoso 731071336 Información oficial sobre el partido 731071336 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

XERMADE Alineación oficial del equipo 'XERMADE' en el partido 2 - 7 Achtung Rangers Alineación oficial del equipo 'Achtung Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
XERMADE Alineación oficial del equipo 'XERMADE' en el partido 0 - 7 Achtung Rangers Alineación oficial del equipo 'Achtung Rangers' en el partido
Tiene suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

XERMADE

Goles Goles

  • 124 Minuto 3 (Gol de penalti): Corria el minut 3, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. XERMADE s'avançava en el marcador després que en Adam Tsirlidis xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 102 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Gilberto Pozo de XERMADE va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10, Yeray Ormaondo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 200 Minuto 76 (Ocasión de falta): XERMADE va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 76, però el xut va anar a parar al pal.

Achtung Rangers

Goles Goles

  • 161 Minuto 6 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Philipp Schack-Kleinschmidt que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Achtung va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 40. Ali Syri va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Nikola Sadiković va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan Pelle Tahalele va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al 73 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Achtung augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Philipp Schack-Kleinschmidt es rifés el porter i marqués el 2 - 5.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Athanasios Asikis de Achtung l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 6 al minut 80 de partit.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 83 de partit va donar a Achtung l'avantatge per 2 - 7. Henrique Petitjean en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Pelle Tahalele, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.