Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731069923

Amistoso (Int., RC) 731069923 Información oficial sobre el partido 731069923 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

maki is back Alineación oficial del equipo 'maki is back' en el partido 3 - 2 FC Woods Alineación oficial del equipo 'FC Woods' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
maki is back Alineación oficial del equipo 'maki is back' en el partido 3 - 0 FC Woods Alineación oficial del equipo 'FC Woods' en el partido
Tiene un resultado normal 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

maki is back

Goles Goles

  • 114 Minuto 36 (Gol de penalti): Després de 36 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al maki, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Diogo Luís Ferreira de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 111 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57, Paris Kouvas va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): maki va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 83 Meaker Sunnix va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20, Pablo Guetadar arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 es va veure una gran oportunitat per a maki per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alejandro Montero, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alejandro Montero va estar a punt d'acabar en gol al minut 67, però el porter visitant Angelo Giorgio Pasquini va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): En Diogo Luís Ferreira es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Salvador Comallonga es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 62 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Salvador Comallonga va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que maki va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

FC Woods

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Woods va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 35. Dustin Owens va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 173 Minuto 48 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Dustin Owens va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.