Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731068739

Amistoso (Int.) 731068739 Información oficial sobre el partido 731068739 en Hattrick

16.04.2024 19:15:00

F.C. Damasco Alineación oficial del equipo 'F.C. Damasco' en el partido 6 - 1 Club Atletico La Boca Alineación oficial del equipo 'Club Atletico La Boca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
F.C. Damasco Alineación oficial del equipo 'F.C. Damasco' en el partido 6 - 2 Club Atletico La Boca Alineación oficial del equipo 'Club Atletico La Boca' en el partido
Tiene un resultado normal 6.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,1 % 0,9 % 11,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Damasco

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 12 gràcies a la jugada de Ricardo Cáceres, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 els aficionats van embogir quan en Giosue Roman va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Damasco.
  • 130 Minuto 53 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Antonio Borrelli va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 53 el resultat passava a ser de 3 - 1.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): En Miguel Ostolaza de Damasco va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 190 Minuto 74 (Gol de falta): El Kinyas Arol va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Damasco. 5-1.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Damasco va obtenir un penal al minut 89, que va llançar a la perfecció Antonio Borrelli. 6 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Damasco va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 29 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Antonio Evoluzionista ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Kinyas Arol gairebé va marcar per a Damasco des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 237 Minuto 60 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Antonio Evoluzionista va fer una magnífica centrada, però la rematada de Antonio Borrelli va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ricardo Cáceres va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Levent Malkoç.

Club Atletico La Boca

Goles Goles

  • 106 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 25 i semblava que Atletico desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Adrián Chappe va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Florencio Vellio sol davant la porteria al minut 41, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 290 Minuto 41 (Ocasión de falta): En Georgiy Tarakanovskiy s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.