Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731068145

Amistoso (Int.) 731068145 Información oficial sobre el partido 731068145 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

A peu Xapa FC Alineación oficial del equipo 'A peu Xapa FC' en el partido 5 - 0 FC LUD Alineación oficial del equipo 'FC LUD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
A peu Xapa FC Alineación oficial del equipo 'A peu Xapa FC' en el partido 7 - 0 FC LUD Alineación oficial del equipo 'FC LUD' en el partido
Tiene mala suerte 7.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A peu Xapa FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): José Vega Sandoval va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Xapa, Francesco Zani, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del LUD. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Just Abild la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Xapa es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 27.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Brian Paltan es va introduir dins la defensa central al minut 60, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Francesco Zani va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Paolo Panuccio de Xapa va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Just Abild gairebé va marcar per a Xapa des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Francesco Zani una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de Vitali Schermutzki va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Juan Antonio Aizpuru, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El jugador local Paolo Panuccio per poc que no incrementa el marcador al minut 78. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Vitali Schermutzki va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Antonio Aizpuru de Xapa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC LUD

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Erich Strähle va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LUD va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Erich Strähle va sortir per sobre el travesser.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 89, quan un error defensiu va deixar Erich Strähle completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 290 Minuto 89 (Ocasión de falta): En Ash Casstles va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!