Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731068002

Amistoso (RC) 731068002 Información oficial sobre el partido 731068002 en Hattrick

17.04.2024 12:20:00

Txuskillos CF Alineación oficial del equipo 'Txuskillos CF' en el partido 4 - 3 Unio esportiva Ocata Alineación oficial del equipo 'Unio esportiva Ocata' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Txuskillos CF Alineación oficial del equipo 'Txuskillos CF' en el partido 2 - 0 Unio esportiva Ocata Alineación oficial del equipo 'Unio esportiva Ocata' en el partido
Tiene suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Txuskillos CF

Goles Goles

  • 190 Minuto 7 (Gol de falta): Al 7 minuts, El Txuskillos va fer el 1-0. En Gian Franco Storoni va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 190 Minuto 47 (Gol de falta): En Gian Franco Storoni conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-0

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tareq Kamli.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Jorge Barbat de Txuskillos anava molt fort i col·locat però Rafael Vázquez Herrero no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Atx Arizti de Txuskillos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Rafael Vázquez Herrero en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Víctor Guzmán Zarpas de Txuskillos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Txuskillos, Raül Torrentgenerós, col·locà la pilota just a les mans d'en Rafael Vázquez Herrero. El marcador: 3 - 3.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Txuskillos Carles Roca va intentar enganyar Rafael Vázquez Herrero amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Juan Navarro Pérez, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Rafael Vázquez Herrero va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Txuskillos i 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): En Evan New anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Txuskillos.

Unio esportiva Ocata

Goles Goles

  • 152 Minuto 79 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Fabrice Boisgontier de esportiva després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 141 Minuto 82 (Gol de contra por el centro): esportiva sabia com jugar al contraatac, i al minut 82, Ernesto Castellaneta va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): esportiva van sortir al contraatac amb encert al minut 36, però Alberto Sánchez no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de esportiva, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Rafael Polinario va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 215 Minuto 52 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Stevie Wade va intentar anar-se'n per velocitat al minut 52 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): esportiva va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 70 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 241 Minuto 101 (Ocasión de contra por el centro): En Quique Pellicer va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Quique Pellicer va xutar fora per a esportiva, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de esportiva Juan Guillot, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Jesús Gabert. El marcador continuava 3 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de esportiva, Miguel Jaén, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de esportiva Paco Igola va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Fabrice Boisgontier de esportiva va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Reyes Romero García xutant per a esportiva va fer anar la pilota just on la volia, però Jesús Gabert, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): Levent Tuğacı, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Jesús Gabert va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de esportiva i 4 - 3 al marcador.