Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731067205

Amistoso 731067205 Información oficial sobre el partido 731067205 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

C.F. Ribera Alineación oficial del equipo 'C.F. Ribera' en el partido 2 - 3 Minabosakasuko Alineación oficial del equipo 'Minabosakasuko' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F. Ribera Alineación oficial del equipo 'C.F. Ribera' en el partido 1 - 2 Minabosakasuko Alineación oficial del equipo 'Minabosakasuko' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,5 % 48,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Ribera

Goles Goles

  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): En José María Rueda entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Ribera, un peu providencial d'en Ignacio Guirao va situar el 1-1 al panell digital.
  • 105 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Juan de Mora rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Paulín Sierra Márquez, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 3 a l'estadi!

Minabosakasuko

Goles Goles

  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): En Cristiano Cabrera va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Luis Leandro Olivares la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 174 Minuto 47 (Gol de penalti): Al minut 47 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Jérôme Kulstrunk va llençar el penal ras arran de pal.
  • 142 Minuto 50 (Gol de contra por la izquierda): En Mauro Vilella va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Ignacio Ibañez Irarrazábal de Minabosakasuko, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 9, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Lovro Šušterčič que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Minabosakasuko va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ignacio Ibañez Irarrazábal, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69 Paulín Sierra Márquez va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Mauro Vilella, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Luis Leandro Olivares quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Paulín Sierra Márquez, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Cristiano Cabrera es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.