Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731066445

Amistoso 731066445 Información oficial sobre el partido 731066445 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Roses City Alineación oficial del equipo 'Roses City' en el partido 7 - 0 Bayern de Calasparra Alineación oficial del equipo 'Bayern de Calasparra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Roses City Alineación oficial del equipo 'Roses City' en el partido 10 - 0 Bayern de Calasparra Alineación oficial del equipo 'Bayern de Calasparra' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Roses City

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 els aficionats van embogir quan en Adrian Slav va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Roses.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Roses va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Gonzalo Tomás va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Bernardo Vázquez va incrementar l'avantatge de Roses amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Roses va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Gonzalo Tomás des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Roses a 5 - 0. Marino Biague va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Roses va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alban Gaudin progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 0.
  • 131 Minuto 91 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Sébastien Latouche es va introduir dins la defensa central al minut 91, i va aconseguir el 7 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Gonzalo Tomás gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Vittorio Demetri va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adrian Slav de Roses amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 91 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Adrian Slav va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Bayern de Calasparra

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 11 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Rui Lorena va fer al minut 11 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Ghazan Suren, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 209 Minuto 35 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Alí Mojica va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Gonzalo Tomás va xutar a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alessandro Dioguardi de Bayern es va guanyar la targeta groga merescudament.