Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731065561

Amistoso (Int.) 731065561 Información oficial sobre el partido 731065561 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

pirat4 Alineación oficial del equipo 'pirat4' en el partido 0 - 4 Cei mai slabi Alineación oficial del equipo 'Cei mai slabi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
pirat4 Alineación oficial del equipo 'pirat4' en el partido 0 - 7 Cei mai slabi Alineación oficial del equipo 'Cei mai slabi' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pirat4

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de pi4 van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Tijl Cattoor va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del pi4 sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Toni Guiluz, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 55 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Cei mai slabi

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jacek Gozdalik va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9, Octavian Ţop va augmentar l'avantatge de slabi a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 34, slabi va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Octavian Ţop.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Eric Apostu de slabi va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 58. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Pompiliu Amurăriţei es va quedar sol davant del porter, al minut 32. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Mario Andrés Pérez Frías quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pedro Cainas, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54 Pedro Cainas va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Eric Apostu, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 de partit, Eric Apostu va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jacek Gozdalik. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.