Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731065393

Amistoso 731065393 Información oficial sobre el partido 731065393 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

INTXA S. D Alineación oficial del equipo 'INTXA S. D' en el partido 0 - 8 MISAGAS CLUB Alineación oficial del equipo 'MISAGAS CLUB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
INTXA S. D Alineación oficial del equipo 'INTXA S. D' en el partido 0 - 3 MISAGAS CLUB Alineación oficial del equipo 'MISAGAS CLUB' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

INTXA S. D

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): INTXA van sortir al contraatac amb encert al minut 64, però Jesus Botez no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Henk Gremmer de INTXA es va guanyar la targeta groga merescudament.

MISAGAS CLUB

Goles Goles

  • 135 Minuto 2 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Philippe Breda va marcar el 0 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 182 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Pedro Candiani va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 23 minuts, el tirador de faltes del MISAGAS C. va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Wibering Aukes, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Gerhard Brunner-Negrelli de MISAGAS C. l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 27 de partit.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, Pedro Candiani va augmentar l'avantatge de MISAGAS C. a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Raúl Benítez va ser l'anotador del 0 - 6.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pedro Candiani, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 7 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 184 Minuto 90 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al MISAGAS C. per augmentar la diferència al marcador a 0 - 8 al minut 90. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Alessandro Tona. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Pedro Candiani al minut 38, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alberto Yurrita va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Philippe Breda de MISAGAS C. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.