Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731065291

Amistoso 731065291 Información oficial sobre el partido 731065291 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Elkan F.C. Alineación oficial del equipo 'Elkan F.C.' en el partido 5 - 3 Kebab de Bruyne Alineación oficial del equipo 'Kebab de Bruyne' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Elkan F.C. Alineación oficial del equipo 'Elkan F.C.' en el partido 6 - 1 Kebab de Bruyne Alineación oficial del equipo 'Kebab de Bruyne' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elkan F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Kalmahambet Zhaksylyk ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Elkan es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Elkan va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Kalmahambet Zhaksylyk progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Kalmahambet Zhaksylyk de Elkan va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 115 Minuto 84 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 84 minuts de joc, Cesare Corso, corrent com un esperitat, superà primer Arnaldo César Freitas per velocitat, i després el porter posant el 4 - 3 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 134 Minuto 86 (Gol de penalti): Elkan va obtenir un penal al minut 86, que va llançar a la perfecció Kalmahambet Zhaksylyk. 5 - 3 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Saulo Braga va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): El jugador local Kalmahambet Zhaksylyk per poc que no incrementa el marcador al minut 58. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Patryk Szczeciński va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Kebab de Bruyne

Goles Goles

  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Bruyne va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Francisco Sierra, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Thomas Kamakaris que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 150 Minuto 63 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 63 a 3 - 2 gràcies al bon llançament de lliure directe de Ivan Bret, que va passar per sota les cames del porter local.
  • 163 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Eddie Hayden que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Thomas Kamakaris de Bruyne es va guanyar la targeta groga merescudament.