Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731065222

Amistoso (Int.) 731065222 Información oficial sobre el partido 731065222 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Tate's-Blazers Alineación oficial del equipo 'Tate's-Blazers' en el partido 0 - 6 Real Mortadella Alineación oficial del equipo 'Real Mortadella' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Tate's-Blazers Alineación oficial del equipo 'Tate's-Blazers' en el partido 1 - 8 Real Mortadella Alineación oficial del equipo 'Real Mortadella' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tate's-Blazers

Real Mortadella

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 35, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Paolo DeMaio es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Reiner Magler, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 137 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 39 una excel·lent centrada de Vito Figus va arribar a Augusto Pagniello, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 3 al marcador.
  • 137 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Paolo DeMaio va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 40 de joc. Reiner Magler es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 4. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Peter Gerdander va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 184 Minuto 68 (Gol de penalti): Passaven 68 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Mario Fustini va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 27 (Ocasión de penalti): Al minut 27, Mario Fustini de Mortazza va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Mortazza la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Ferit Hüban quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Stefano Mercuri, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 73 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 73 per Mario Fustini va anar a parar a la creueta.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90 de partit, Benedetto Zorloni va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marino Favilla de Mortazza la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.