Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731064894

Amistoso 731064894 Información oficial sobre el partido 731064894 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Hijos del Viento Alineación oficial del equipo 'Hijos del Viento' en el partido 1 - 3 FCPiltrafillas Alineación oficial del equipo 'FCPiltrafillas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hijos del Viento Alineación oficial del equipo 'Hijos del Viento' en el partido 3 - 0 FCPiltrafillas Alineación oficial del equipo 'FCPiltrafillas' en el partido
Tiene mala suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hijos del Viento

Goles Goles

  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Pedro Noriega va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 36.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17 es va veure una gran oportunitat per a Viento per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Sergi Sidera, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Paweł Kłodziński va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Malo Patero va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48, Marc Perelló quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Després de 54 minuts, Víctor Vázquez Torres va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Paul Baska va estar a punt de marcar al minut 77 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Viento Paweł Kłodziński quasi va assolir l'empat al minut 84 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Martí Bartumeu de Viento va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Till-Werner Schnitzer es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FCPiltrafillas

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 27, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Theodor Rauff es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 140 Minuto 41 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el FCPiltrafillas va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Marko Sterrer aconseguint el 1 - 2.
  • 143 Minuto 85 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de FCPiltrafillas eren letals, i Marko Sterrer va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 3 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 78 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Nour Bin Tamim Al-Mansouri, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 280 Minuto 81 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 81 per Marko Sterrer va anar a parar a la creueta.