Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731064808

Amistoso (Int., RC) 731064808 Información oficial sobre el partido 731064808 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Merseyside Red Alineación oficial del equipo 'Merseyside Red' en el partido 4 - 2 Hazes Alineación oficial del equipo 'Hazes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Merseyside Red Alineación oficial del equipo 'Merseyside Red' en el partido 3 - 0 Hazes Alineación oficial del equipo 'Hazes' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Merseyside Red

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Merseyside va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Virgílio Amaral ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Merseyside per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 16, quan László Aba va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Merseyside va estar a punt de posar-se per davant al minut 30 però Anselmo Rio va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 75 per blocar una centrada d'en Anselmo Rio va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Merseyside.
  • 222 Minuto 96 (Ocasión por la izquierda): Merseyside va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan László Aba va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Martin Mohr.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorden De Craemer de Merseyside amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Anselmo Rio.
  • 510 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Yannic Hoenck de Merseyside la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 309 Minuto 30 (Evento clima: SE: Support player boost failed): Malgrat les nobles intencions d'en Virgílio Amaral, les seves accions no tenien cap impacte positiu en els companys.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Merseyside Michel Gertsen, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Martin Mohr. El marcador continuava 0 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Merseyside Jorden De Craemer no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Martin Mohr es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Merseyside, Yannic Hoenck, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Alberto Pousinho va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 055 Minuto 129 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Jordan Dobbyn de Merseyside és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 4 - 2.

Hazes

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Hazes va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pjotr Polderman va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Enrique Aguilera Vaqués de Hazes es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Donald Center anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 0 - 1 per a Hazes.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Abel Stentoft de Hazes, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Michel Gertsen en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Donny Koole de Hazes va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Pjotr Polderman va xutar fora per a Hazes, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!