Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731064583

Amistoso (Int., RC) 731064583 Información oficial sobre el partido 731064583 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Judge Suckers Alineación oficial del equipo 'Judge Suckers' en el partido 4 - 0 SV Langenzersdorf Alineación oficial del equipo 'SV Langenzersdorf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Judge Suckers Alineación oficial del equipo 'Judge Suckers' en el partido 5 - 0 SV Langenzersdorf Alineación oficial del equipo 'SV Langenzersdorf' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Judge Suckers

Goles Goles

  • 124 Minuto 66 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 66 l'àrbitre va xiular un penal transformat per João Fernandes. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Nabil Malham de Suckers va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 73 minuts, el tirador de faltes del Suckers va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Nabil Malham, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 116 Minuto 74 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Natalio 'The Witcher' Sánchez va acabar en una passada genial cap al jugador de Suckers Cirilo Hazim, que va marcar el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Suckers per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Cirilo Hazim, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 7 per blocar una centrada d'en Nabil Malham va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Suckers.
  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Suckers va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Natalio 'The Witcher' Sánchez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Natalio 'The Witcher' Sánchez va estar a punt d'avançar els locals al minut 50 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Capero de Suckers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

SV Langenzersdorf

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Langenzersdorf van sortir al contraatac amb encert al minut 8, però Nizam Azamat Uulu no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): Langenzersdorf van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 11, però el xut de Jumaa’ Al-Nuaimi des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Nizam Azamat Uulu va entorpir al marcador d'en Abe Durrant per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kurt Winkelmann de Langenzersdorf va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nizam Azamat Uulu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.