Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731064533

Amistoso (Int.) 731064533 Información oficial sobre el partido 731064533 en Hattrick

17.04.2024 13:30:00

AS Fruitvlieg Alineación oficial del equipo 'AS Fruitvlieg' en el partido 2 - 1 Peaky_Blinders_88 Alineación oficial del equipo 'Peaky_Blinders_88' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AS Fruitvlieg Alineación oficial del equipo 'AS Fruitvlieg' en el partido 3 - 0 Peaky_Blinders_88 Alineación oficial del equipo 'Peaky_Blinders_88' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AS Fruitvlieg

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Corria el minut 14 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Plamen Ketzkarov, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Felix Funke de Fruitvlieg va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, Plamen Ketzkarov gairebé va marcar per a Fruitvlieg des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Krystian Błajet al minut 48 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gerout Locks va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Fruitvlieg la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gregorio Casoria va estar a punt de sentenciar el partit al minut 65, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Peaky_Blinders_88

Goles Goles

  • 108 Minuto 60 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Angelo Nicosia és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Víctor Galán perquè aconseguís el 2 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Peaky_Blinders_88 van sortir al contraatac amb encert al minut 66, però Auger Rof no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Víctor Galán de Peaky_Blinders_88 es va guanyar la targeta groga merescudament.