Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731064525

Amistoso 731064525 Información oficial sobre el partido 731064525 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Kuroobi 97 C.F. Alineación oficial del equipo 'Kuroobi 97 C.F.' en el partido 0 - 2 United Puxo Alineación oficial del equipo 'United Puxo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kuroobi 97 C.F. Alineación oficial del equipo 'Kuroobi 97 C.F.' en el partido 1 - 0 United Puxo Alineación oficial del equipo 'United Puxo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kuroobi 97 C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 25 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Jerónimo Costa quasi empata el partit al minut 25, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 200 Minuto 90 (Ocasión de falta): Kuroobi va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 90, però el xut va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Manuel Paredes de Kuroobi es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tristan Bürki de Kuroobi es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.

United Puxo

Goles Goles

  • 116 Minuto 21 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Gregory Schrier sempre és una garantia. Al minut 21, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Erdinç Ucra marcar el 0 - 1 per al United.
  • 140 Minuto 52 (Gol de contra de falta): United va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Stefan Daunke la va transformar en el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del United sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Francisco Ghyoot, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 26 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Roli Trottmann haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a United al minut 34.
  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): El United va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 64, però en Antoon Frankenne va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de United va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Stefan Daunke va sortir per sobre el travesser.
  • 216 Minuto 71 (Ocasión evento especial rápido + pase): Gregory Schrier va marxar per velocitat al minut 71 i va fer una passada de la mort a Erdinç Ucra, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gregory Schrier de United va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.