Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731064334

Amistoso 731064334 Información oficial sobre el partido 731064334 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Ranon Aviacion F.C Alineación oficial del equipo 'Ranon Aviacion F.C' en el partido 1 - 5 Racing Hinojedo Alineación oficial del equipo 'Racing Hinojedo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ranon Aviacion F.C Alineación oficial del equipo 'Ranon Aviacion F.C' en el partido 1 - 3 Racing Hinojedo Alineación oficial del equipo 'Racing Hinojedo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,3 % 1,0 % 86,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ranon Aviacion F.C

Goles Goles

  • 114 Minuto 33 (Gol de penalti): Al minut 33, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Joan Cardella no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13, Josèp Puigmir arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Salim Bekmurodov hauria d'haver estat gol al minut 43 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Racing Hinojedo

Goles Goles

  • 142 Minuto 14 (Gol de contra por la izquierda): Laro Tamisa va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Hinojedo i marcant el 0 - 1.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 41 minuts, el tirador de faltes del Hinojedo va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Hugo Ares, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 44 (Gol de penalti): Passaven 44 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Axel Sevilla Lara va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 44, Hinojedo va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Guillermo Robles.
  • 190 Minuto 62 (Gol de falta): En José Miguel Cano va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Tor Larsson quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Latif Mabrouk, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 de partit, Axel Sevilla Lara va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Guillermo Robles de Hinojedo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ulrich Eberth.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Karl-Axel Tornell de Hinojedo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.