Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731063489

Amistoso (Int., RC) 731063489 Información oficial sobre el partido 731063489 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

F.C. Despertaferro Alineación oficial del equipo 'F.C. Despertaferro' en el partido 3 - 0 yanaika Alineación oficial del equipo 'yanaika' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Despertaferro Alineación oficial del equipo 'F.C. Despertaferro' en el partido 2 - 0 yanaika Alineación oficial del equipo 'yanaika' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Despertaferro

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 els aficionats van embogir quan en Niklas Haider va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Despertaferro.
  • 106 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Erik Magelli va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 76, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Despertaferro, mentre ja celebrava el 2 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): Despertaferro va obtenir un penal al minut 79, que va llançar a la perfecció Ndranto Manoelantsoa. 3 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14 es va veure una gran oportunitat per a Despertaferro per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ricardo Palomino, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ricardo Palomino va estar a punt d'avançar els locals al minut 24 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Ricardo Palomino va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): En Ernesto Venegas Carrillo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Subramaniam Krupakaran gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Keno Lambrichts va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Erik Magelli, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

yanaika