Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731063363

Amistoso (Int., RC) 731063363 Información oficial sobre el partido 731063363 en Hattrick

18.04.2024 00:30:00

Darmenares F.C. Alineación oficial del equipo 'Darmenares F.C.' en el partido 5 - 1 PODU ROS IASI Alineación oficial del equipo 'PODU ROS IASI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Darmenares F.C. Alineación oficial del equipo 'Darmenares F.C.' en el partido 4 - 1 PODU ROS IASI Alineación oficial del equipo 'PODU ROS IASI' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Darmenares F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 14 (Gol de contra por la izquierda): En Manuel Collado va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Darmenares pel centre va donar un gran resultat: el gol de Sevastyan Pecheikin va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Darmenares va aconseguir el 3 - 1 quan Jorge Carlos Russi va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): En 杜 (Du) 泽楠 (Zenan) va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 132 Minuto 92 (Gol por la izquierda): Darmenares va augmentar la diferència quan Klausdieter Graack no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El Darmenares ho intentava per la dreta per mitjà de 杜 (Du) 泽楠 (Zenan), però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arttu Ahonen.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Collado de Darmenares amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

PODU ROS IASI

Goles Goles

  • 151 Minuto 39 (Gol por el centro): PODU van mostrar una bona compenetració quan al minut 39 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Mateja Veselinović va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): PODU va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 13, quan Yohann Bareille va quedar-se sol davant el porter Carlos Ferrero, però aquest va poder aturar el xut.
  • 260 Minuto 59 (Ocasión de falta): Amb 59 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Yohann Bareille va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.