Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731061471

Amistoso (Int.) 731061471 Información oficial sobre el partido 731061471 en Hattrick

18.04.2024 03:00:00

Brancalona F.C. Alineación oficial del equipo 'Brancalona F.C.' en el partido 6 - 0 Triakathiakos FC Alineación oficial del equipo 'Triakathiakos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Brancalona F.C. Alineación oficial del equipo 'Brancalona F.C.' en el partido 3 - 0 Triakathiakos FC Alineación oficial del equipo 'Triakathiakos FC' en el partido
Tiene bastante suerte 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brancalona F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Joan Díaz de Brancalona aconseguir un gol al minut 24 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Brancalona a 2 - 0. Zeferino da Silva va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Joan Díaz, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 106 Minuto 58 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 58 i semblava que Brancalona desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Abner Chediek va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 4 gols per als locals i 0 per als visitants.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan Brancalona va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Abner Chediek des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 69 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Brancalona al minut 69, que va llançar ajustat al pal en Abner Chediek. 6 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Brancalona va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Yann Roca en un 1 contra 1 amb el porter Stelios Kavakos, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Stelios Kavakos al minut 36 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Joan Díaz va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El jugador local Zeferino da Silva per poc que no incrementa el marcador al minut 37. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Stelios Kavakos va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Yann Roca de Brancalona va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Triakathiakos FC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Davide Ketterle de Triakathiakos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.