Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731060819

Amistoso (Int.) 731060819 Información oficial sobre el partido 731060819 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

MARTÍ F.C. Alineación oficial del equipo 'MARTÍ F.C.' en el partido 0 - 6 Cement Alineación oficial del equipo 'Cement' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
MARTÍ F.C. Alineación oficial del equipo 'MARTÍ F.C.' en el partido 0 - 4 Cement Alineación oficial del equipo 'Cement' en el partido
Tiene un resultado normal 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MARTÍ F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): MARTÍ van sortir al contraatac al minut 5, però Luis Martínez Lapuente va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El jugador de MARTÍ Mauro Escrig quasi va assolir l'empat al minut 38 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 200 Minuto 59 (Ocasión de falta): MARTÍ va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 59, però el xut va anar a parar al pal.

Cement

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Al minut 10 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Sandi Šoba que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 184 Minuto 41 (Gol de penalti): Cement va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Grgur Beltrame va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Stipo Antonijević de Cement va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 42. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al minut 48, un xut de Eugeniu Gherbovăţ des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 141 Minuto 60 (Gol de contra por el centro): Cement va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 60, quan Sandi Šoba, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 5.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, Stipo Antonijević va augmentar l'avantatge de Cement a 0 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Grgur Beltrame de Cement, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 4, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Cement van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Srećko Rubeša, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 208 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Eugeniu Gherbovăţ va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Srećko Rubeša aquest no va estar a l'altura.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Karl-Oscar Sedmo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Azhar Gambir de Cement va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miroslav Talijančić de Cement amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.