Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731060270

Amistoso (Int.) 731060270 Información oficial sobre el partido 731060270 en Hattrick

17.04.2024 09:30:00

barryjammers united Alineación oficial del equipo 'barryjammers united' en el partido 5 - 3 Saint Ward FC Alineación oficial del equipo 'Saint Ward FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
barryjammers united Alineación oficial del equipo 'barryjammers united' en el partido 3 - 2 Saint Ward FC Alineación oficial del equipo 'Saint Ward FC' en el partido
Tiene suerte 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,3 % 27,6 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

barryjammers united

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Els seguidors del barryjammers contenien la respiració mentre en Noah Chen s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Corria el minut 19 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Sebastian Stöckl, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Hans Vanhecke va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): barryjammers va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Noah Chen va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Hans Vanhecke va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 75 quan Felix Bolter de barryjammers gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Passaven 78 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Vladimir Bultmann va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vladimir Bultmann de barryjammers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Saint Ward FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 17 (Gol por el centro): Saint van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 17, quan Matthew Caretaker va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 153 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, Matthew Caretaker va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Saint en aconseguir el 3 - 2.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del barryjammers. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Joel Perry la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Saint es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 5 - 3 arribava al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Mike Clift per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 29, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Matthew Caretaker va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Gerald Dallos no es va rendir i va fer unes grans aturades.