Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731058691

Amistoso (Int.) 731058691 Información oficial sobre el partido 731058691 en Hattrick

17.04.2024 12:15:00

FC OPXXPO Alineación oficial del equipo 'FC OPXXPO' en el partido 1 - 3 Noltianos CF Alineación oficial del equipo 'Noltianos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC OPXXPO Alineación oficial del equipo 'FC OPXXPO' en el partido 1 - 2 Noltianos CF Alineación oficial del equipo 'Noltianos CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,3 % 2,4 % 81,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC OPXXPO

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): OPXXPO s'avançava al marcador al minut 8, després d'un rebot que va caçar en Oliver Vaiknurme per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Wilmar Ovelar va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Bogdan Marinoiu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78, Arno Taimre arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Wilmar Ovelar.

Noltianos CF

Goles Goles

  • 161 Minuto 73 (Gol por el centro): Noltianos van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 73, quan Wimbert Pietersz va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 136 Minuto 81 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Ippolito Ingraudo es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Luis María Calbucura per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 81 passava a ser 1 - 2.
  • 190 Minuto 84 (Gol de falta): Al 84 minuts, El Noltianos va fer el 1-3. En Jakub Peniažka va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Jesús Miguel Rovere quasi aconsegueix empatar per Noltianos al minut 18, però Maanus Heinloo va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Jakub Peniažka va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 74, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Maanus Heinloo va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Noltianos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 81, quan Fawzi Abdeen va quedar-se sol davant el porter Maanus Heinloo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, el Noltianos va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ljubivoje Zdravković s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.