Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731058050

Amistoso (Int.) 731058050 Información oficial sobre el partido 731058050 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

-WILCO- Alineación oficial del equipo '-WILCO-' en el partido 3 - 0 Burger's Team Alineación oficial del equipo 'Burger's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
-WILCO- Alineación oficial del equipo '-WILCO-' en el partido 5 - 0 Burger's Team Alineación oficial del equipo 'Burger's Team' en el partido
Tiene mala suerte 4.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

-WILCO-

Goles Goles

  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 els aficionats van embogir quan en Pedro Urquijo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de -WILCO-.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): En Pedro Urquijo de -WILCO- va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de -WILCO- pel centre va donar un gran resultat: el gol de Pedro Urquijo va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pedro Urquijo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a -WILCO- per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Iñaki Verdejo Rojas, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): -WILCO- va estar a punt de posar-se per davant al minut 23 però Pedro Urquijo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 62 per blocar una centrada d'en Paco Cosín va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de -WILCO-.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): -WILCO- va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 75 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Iñaki Verdejo Rojas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Burger's Team

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): Burgers van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 4, però el xut de Imiri Mateluna des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 237 Minuto 63 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Clarence Ohlling no va ser aprofitada per en Christopher Brianceau que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.