Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731057891

Amistoso (Int.) 731057891 Información oficial sobre el partido 731057891 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Patadon f.c. Alineación oficial del equipo 'Patadon f.c.' en el partido 5 - 3 Sanglier team Alineación oficial del equipo 'Sanglier team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Patadon f.c. Alineación oficial del equipo 'Patadon f.c.' en el partido 5 - 1 Sanglier team Alineación oficial del equipo 'Sanglier team' en el partido
Tiene un resultado normal 5.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patadon f.c.

Goles Goles

  • 136 Minuto 12 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Sohibou Kebe es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Alberto Landi per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 12 passava a ser 1 - 0.
  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Patadon prenia la batuta de l'encontre al minut 25, quan en Iván Prats va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 del partit, el jugador Iván Prats de Patadon va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Lenno Vandelanoitte ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Patadon es posava per davant 4 a 3.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Oiartzo Iantzi va aprofitar per marcar el 5 - 3 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Patadon per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 59, quan Lenno Vandelanoitte va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): Patadon van sortir al contraatac al minut 91, però Pier Luigi Menegon va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Badr Mortada de Patadon es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.

Sanglier team

Goles Goles

  • 116 Minuto 22 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 22 minuts quan Floriant Benjamin va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Renaud Lemahieu, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.
  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): Sanglier van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 28, quan David Tricoche va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 116 Minuto 36 (Gol evento especial rápido + pase): Floriant Benjamin va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a François-Xavier Baronnet, que no va fallar i va marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Sanglier va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 39, quan Floriant Benjamin va quedar-se sol davant el porter Ivan Stoichkov, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Sanglier va tenir l'empat a l'abast de la mà quan James Denieul es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, François-Xavier Baronnet de Sanglier es va guanyar la targeta groga merescudament.