Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731057658

Amistoso (Int.) 731057658 Información oficial sobre el partido 731057658 en Hattrick

17.04.2024 08:30:00

FC Spartak(O-Z) Alineación oficial del equipo 'FC Spartak(O-Z)' en el partido 5 - 3 Brighton Cucumbers Alineación oficial del equipo 'Brighton Cucumbers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
FC Spartak(O-Z) Alineación oficial del equipo 'FC Spartak(O-Z)' en el partido 7 - 1 Brighton Cucumbers Alineación oficial del equipo 'Brighton Cucumbers' en el partido
Tiene mala suerte 7.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Spartak(O-Z)

Goles Goles

  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Spartak(O-Z) s'esgargamellaven dempeus per esperonar Martín Echauri que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 40 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Spartak(O-Z) contenien la respiració mentre en Dalan Chagan s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Spartak(O-Z) va augmentar la diferència quan Edmund Lenar no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Spartak(O-Z) pel centre va donar un gran resultat: el gol de Martín Echauri va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, Spartak(O-Z) va aconseguir el 5 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Phillipp Hofheim, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Spartak(O-Z) va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Dalan Chagan en un 1 contra 1 amb el porter Fábio Ferreira Carmo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rene Musap de Spartak(O-Z) es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Carlos Lucas Pereira de Spartak(O-Z) va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Martín Echauri de Spartak(O-Z) la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Brighton Cucumbers

Goles Goles

  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 36, quan Dante Cossio va posar els visitants Cucumbers per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 151 Minuto 67 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 67, el jugador visitant Andrej Belin va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 82 (Gol por el centro): Un mica després, Javier Goenechea de Cucumbers va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 12 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Andrej Belin va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Cucumbers que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Dante Cossio, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, un refús desafortunat de Franco Di Nucci, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Andrej Belin no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 252 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Cucumbers va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 90 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jairo Caldas de Cucumbers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.