Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731056779

Amistoso (Int.) 731056779 Información oficial sobre el partido 731056779 en Hattrick

17.04.2024 17:55:00

PaleCwD Alineación oficial del equipo 'PaleCwD' en el partido 1 - 0 S.R Casablanca Alineación oficial del equipo 'S.R Casablanca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PaleCwD Alineación oficial del equipo 'PaleCwD' en el partido 2 - 0 S.R Casablanca Alineación oficial del equipo 'S.R Casablanca' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PaleCwD

Goles Goles

  • 122 Minuto 69 (Gol por la izquierda): PaleCwD, atacant per l'esquerra al minut 69, va aprofitar el magnífic llançament de Andrzej Drozd per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Andrzej Drozd va estar a punt d'avançar els locals al minut 49 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 237 Minuto 68 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Andrea Venier va fer una magnífica centrada, però la rematada de Ernest Rudzik va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andrzej Drozd de PaleCwD va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

S.R Casablanca

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Casablanca van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 41, però Peter Ward va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Casablanca, l'equip va recuperar la pilota al minut 50 i va contraatacar. En Akize Madotz va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Noelio Rul de Casablanca va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luis Beitia de Casablanca es va guanyar la targeta groga merescudament.