Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731056645

Amistoso (Int.) 731056645 Información oficial sobre el partido 731056645 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Gades CF Alineación oficial del equipo 'Gades CF' en el partido 1 - 0 innocence Alineación oficial del equipo 'innocence' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gades CF Alineación oficial del equipo 'Gades CF' en el partido 2 - 0 innocence Alineación oficial del equipo 'innocence' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gades CF

Goles Goles

  • 139 Minuto 73 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Gades Dieter Chiladakis-Hannauer va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Dramane Soko va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Gades va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Marijan Burek ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): En George Ssali va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 209 Minuto 12 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Raúl Quiñones van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Regont Cani a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 es va veure una gran oportunitat per a Gades per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pablo Getino, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 26 per blocar una centrada d'en Dieter Chiladakis-Hannauer va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Gades.
  • 234 Minuto 75 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 75 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Lucas Delaplace estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Raúl Quiñones de Gades va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eduardo Carlos Vergara de Gades va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

innocence

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de innocence va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Constantijn Boskamp va sortir per sobre el travesser.