Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731056557

Amistoso (Int.) 731056557 Información oficial sobre el partido 731056557 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

OAR FERROL Alineación oficial del equipo 'OAR FERROL' en el partido 4 - 3 chomolki Alineación oficial del equipo 'chomolki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
OAR FERROL Alineación oficial del equipo 'OAR FERROL' en el partido 4 - 2 chomolki Alineación oficial del equipo 'chomolki' en el partido
Tiene un resultado normal 4.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,7 % 3,0 % 17,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OAR FERROL

Goles Goles

  • 113 Minuto 11 (Gol por la derecha): Al minut 11, OAR aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Genaux Marot va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): OAR va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Heshmat Khodaveysi, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Adrian Rogojinaru que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 l'estadi va començar a corejar el nom d'en José Ángel Fontanet ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, OAR es posava per davant 3 a 2.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Adrian Rogojinaru va incrementar l'avantatge de OAR amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José Ángel Fontanet va estar a punt d'avançar els locals al minut 22 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Juan Caballero de OAR es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ryan Giggs.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 91, Daniel Galdona de OAR va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

chomolki

Goles Goles

  • 116 Minuto 6 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 6 minuts quan Jarosław Wańdoch va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Mateusz Tessmer, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): Paweł Pipczyński va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 2 per a chomolki.
  • 153 Minuto 90 (Gol por la derecha): chomolki van aconseguir el 4 - 3 que retallava diferències al minut 90 quan Jarosław Wańdoch sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 14 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Mateusz Tessmer va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Rasław Kisielewski va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bogdan Żuczek de chomolki amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.