Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731056454

Amistoso (Int.) 731056454 Información oficial sobre el partido 731056454 en Hattrick

17.04.2024 13:30:00

De loze visserkes Alineación oficial del equipo 'De loze visserkes' en el partido 1 - 3 Victoria Częstochowa Alineación oficial del equipo 'Victoria Częstochowa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
De loze visserkes Alineación oficial del equipo 'De loze visserkes' en el partido 0 - 1 Victoria Częstochowa Alineación oficial del equipo 'Victoria Częstochowa' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,2 % 0,5 % 90,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De loze visserkes

Goles Goles

  • 101 Minuto 81 (Gol por el centro): El visserkes no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Manus Kesselaers es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 6 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Dinis Fuzil va servir per deixar enrere el gegant Wayaasi El-Andalossi al minut 6, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de visserkes va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Robben Capoen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 71 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el visserkes sortien al contraatac. La falta llançada per Reinhard Dupont va sortir força alta sense massa perill.

Victoria Częstochowa

Goles Goles

  • 174 Minuto 24 (Gol de penalti): Quan passaven 24 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Victoria. En Jerzy Strzębała va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 190 Minuto 62 (Gol de falta): En Sushil Shah va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-2.
  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Luis Felipe Carcuro estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Bartłomiej Kopka va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 3 al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Sushil Shah es va quedar sol davant del porter, al minut 53. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Luis Felipe Carcuro de Victoria va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 62 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Jörg Pabst, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 84 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Victoria va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Felipe Carcuro de Victoria amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gerimantas Brūveris de Victoria la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Gerimantas Brūveris va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Léo Geuens es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.