Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731055408

Amistoso (Int.) 731055408 Información oficial sobre el partido 731055408 en Hattrick

17.04.2024 09:30:00

Biciklisto Fünfhaus Alineación oficial del equipo 'Biciklisto Fünfhaus' en el partido 1 - 2 FC Żule Alineación oficial del equipo 'FC Żule' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Biciklisto Fünfhaus Alineación oficial del equipo 'Biciklisto Fünfhaus' en el partido 3 - 1 FC Żule Alineación oficial del equipo 'FC Żule' en el partido
Tiene mala suerte 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Biciklisto Fünfhaus

Goles Goles

  • 114 Minuto 66 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 66. Dobroslav Vyšohlíd, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 31 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Othmar Kain, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Dobroslav Vyšohlíd va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

FC Żule

Goles Goles

  • 174 Minuto 16 (Gol de penalti): En Bert Linden va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 16. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Vlad Papadopol va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gaudenty Jeżowski de Żule es va guanyar la targeta groga merescudament.