Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731055192

Amistoso (Int., RC) 731055192 Información oficial sobre el partido 731055192 en Hattrick

17.04.2024 13:00:00

FC RADJA Alineación oficial del equipo 'FC RADJA' en el partido 6 - 3 atletico tu papa Alineación oficial del equipo 'atletico tu papa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC RADJA Alineación oficial del equipo 'FC RADJA' en el partido 5 - 0 atletico tu papa Alineación oficial del equipo 'atletico tu papa' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC RADJA

Goles Goles

  • 112 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del RADJA s'esgargamellaven dempeus per esperonar 董 (Dong) 轩生 (Xuansheng) que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 21 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 105 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Felix Van Temsche va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Jean-Philippe Herreman va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. RADJA posava el marcador 2 a 1.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Abdelouaris Zarka va incrementar l'avantatge de RADJA amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Amb 73 minuts jugats, en Felix Van Temsche va augmentar l'avantatge de RADJA a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, RADJA va aconseguir el 5 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jietse Pinon, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): RADJA va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jietse Pinon va poder fer el 6 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En 董 (Dong) 轩生 (Xuansheng) va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de RADJA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

atletico tu papa

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ciro Pulli que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a atletico.
  • 151 Minuto 63 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 63 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Ezequiel Zea.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 90, el atletico va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Digno Montanía, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 6 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 91 (Ocasión por el centro): En Ciro Pulli va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Manfred Dumont.