Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731054788

Amistoso (Int., RC) 731054788 Información oficial sobre el partido 731054788 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Bohemians YAHSWIS Alineación oficial del equipo 'Bohemians YAHSWIS' en el partido 4 - 3 Keminmaan Keijot Alineación oficial del equipo 'Keminmaan Keijot' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Bohemians YAHSWIS Alineación oficial del equipo 'Bohemians YAHSWIS' en el partido 3 - 5 Keminmaan Keijot Alineación oficial del equipo 'Keminmaan Keijot' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,7 % 14,0 % 61,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bohemians YAHSWIS

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Keminmaan. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Bahaa Abou El Kheir la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Bohemians es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 6.
  • 106 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 29 minuts, Roberto Sánchez Mora va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 1.
  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Daniel Orozco la va rematar Batista Béjar amb una magnífica volea que va fer pujar per a Bohemians el 3 - 3.
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Bohemians va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 72 Wijnand te Riele va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3, Tyler Chandler arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després József Varga de Bohemians va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El jugador local József Varga per poc que no incrementa el marcador al minut 34. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jani Saxelin va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 220 Minuto 36 (Ocasión de falta): Jesús Montoro quasi dona a Bohemians l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 es va veure una gran oportunitat per a Bohemians per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per József Varga, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 67 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 67 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Jesús Montoro va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Daniel Orozco gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jani Saxelin va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roberto Sánchez Mora de Bohemians la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Keminmaan Keijot

Goles Goles

  • 186 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Keminmaan. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Wojciech Denk va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Keminmaan van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 2 mitjançant en Yan Min Soe.
  • 141 Minuto 68 (Gol de contra por el centro): Keminmaan va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 68, quan Martin Fuchs, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Yan Min Soe, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 270 Minuto 59 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Keminmaan al minut 59, però el xut de Tomasz Szyda va topar amb la tanca defensiva.