Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731054348

Amistoso (Int.) 731054348 Información oficial sobre el partido 731054348 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Boolean Love Alineación oficial del equipo 'Boolean Love' en el partido 0 - 4 FUMMELFOT FC Alineación oficial del equipo 'FUMMELFOT FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Boolean Love Alineación oficial del equipo 'Boolean Love' en el partido 2 - 0 FUMMELFOT FC Alineación oficial del equipo 'FUMMELFOT FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Boolean Love

Goles Goles

  • 125 Minuto 84 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de César Cubillos va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 0 - 3 al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Lucas Curucheta va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

FUMMELFOT FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de FUMMELFOT eren letals, i Pafnucy Dylus va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 141 Minuto 82 (Gol de contra por el centro): FUMMELFOT va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 82, quan Miguel Magri, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, FUMMELFOT va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Robert Gunnarsson, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de FUMMELFOT, l'equip va recuperar la pilota al minut 43 i va contraatacar. En Helmut Sunesson va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FUMMELFOT va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ragnvald Tjäderner, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de FUMMELFOT va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ragnvald Tjäderner, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Robert Gunnarsson de FUMMELFOT va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.