Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731054049

Amistoso (Int.) 731054049 Información oficial sobre el partido 731054049 en Hattrick

17.04.2024 19:20:00

F.C. Prienai Alineación oficial del equipo 'F.C. Prienai' en el partido 1 - 4 Alepo.F.C Alineación oficial del equipo 'Alepo.F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Prienai Alineación oficial del equipo 'F.C. Prienai' en el partido 0 - 3 Alepo.F.C Alineación oficial del equipo 'Alepo.F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Prienai

Goles Goles

  • 101 Minuto 69 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Kononas Rasburskis trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Prienai enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Prienai van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 24, però el xut de Dementijus Kasiulionis des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Vladislovas Chlebauskas no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adomas Carukevičius de Prienai amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Alepo.F.C

Goles Goles

  • 170 Minuto 9 (Gol de falta): Al minut 9, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Valle Sundner posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 184 Minuto 51 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Alepo.F.C per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 51. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Valle Sundner. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Marcel Delmhorst, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, Salva Romero Paz va augmentar l'avantatge de Alepo.F.C a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21, el Alepo.F.C va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Sako Compagner s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Tristan Bellanger quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rūstenis Janulevičius, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Sako Compagner va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Óscar Infantas al minut 76, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.