Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731053924

Amistoso 731053924 Información oficial sobre el partido 731053924 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Aragonxperience Alineación oficial del equipo 'Aragonxperience' en el partido 1 - 4 La Daira FC Alineación oficial del equipo 'La Daira FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Aragonxperience Alineación oficial del equipo 'Aragonxperience' en el partido 0 - 5 La Daira FC Alineación oficial del equipo 'La Daira FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aragonxperience

Goles Goles

  • 101 Minuto 48 (Gol por el centro): El Aragonxperience no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Mario Plantin es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Kevin Kuenheim no oblidarà el que li va passar durant el minut 27. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Fabio Henrique Di Dio de Aragonxperience va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

La Daira FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 10, quan Manuel Canencia va posar els visitants Daira per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 20 (Gol por el centro): Paul Brogan va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 20, i va fer pujar el 0 - 2 per a Daira.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 39 de partit va donar a Daira l'avantatge per 0 - 3. Manuel Canencia en va ser l'anotador.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Aragonxperience. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Dean Van Der Boom la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Daira es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 4 arribava al minut 56.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 Murat Pektürk va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Beorn Wafelbakker, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Manuel Canencia després de 69 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Murat Pektürk va poder desviar-lo a córner.
  • 284 Minuto 70 (Ocasión de penalti): Emanuel Rupp de Daira va fallar un penal al minut 70. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paul Brogan de Daira la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.