Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731052959

Amistoso (Int.) 731052959 Información oficial sobre el partido 731052959 en Hattrick

16.04.2024 18:30:00

Falkland Ulf Alineación oficial del equipo 'Falkland Ulf' en el partido 4 - 4 Rayon, CF Alineación oficial del equipo 'Rayon, CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Falkland Ulf Alineación oficial del equipo 'Falkland Ulf' en el partido 2 - 0 Rayon, CF Alineación oficial del equipo 'Rayon, CF' en el partido
Tiene suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Falkland Ulf

Goles Goles

  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 6, el Falkland va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Alwin Bockel, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 27, Éric Desroches va pentinar un córner cap al segon pal que Fred Zingraff va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.
  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Hans Peter Schuh de Falkland aconseguir un gol al minut 43 que posava per davant els locals: 3 - 2.
  • 119 Minuto 51 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Itzchak Boger va treure un córner llarg cap al segon pal que en Fred Zingraff, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 52 (Ocasión evento especial): En Hans Peter Schuh va fer una ràpida incursió al minut 52, però en Hernán Bisbal no va tenir cap problema per aturar-lo.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Éric Desroches de Falkland va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Rayon, CF

Goles Goles

  • 151 Minuto 40 (Gol por el centro): Un mica després, Arohasina Rafanambinantsoa de Rayon, va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 en Manuel Combeller va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 154 Minuto 74 (Gol de penalti): El jugador de Rayon, Ghani Chouih va anotar des dels 11 metres al minut 74, posant el 4 - 3 al marcador.
  • 162 Minuto 82 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 82, quan Milan Marousek va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): Rayon, van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 12, però el xut de Ghani Chouih des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 251 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Michael Hilbert va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Oz Milne.
  • 273 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Rayon, va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Oz Milne va desviar el xut final de Milan Marousek després d'una sèrie de rebots i molta confusió.