Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731052887

Amistoso 731052887 Información oficial sobre el partido 731052887 en Hattrick

17.04.2024 22:50:00

Milenko Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Milenko Fútbol Club' en el partido 5 - 2 El yuyal F.C. Alineación oficial del equipo 'El yuyal F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Milenko Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Milenko Fútbol Club' en el partido 7 - 0 El yuyal F.C. Alineación oficial del equipo 'El yuyal F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 6.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Milenko Fútbol Club

Goles Goles

  • 112 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 del partit, el jugador David Huidobro de Mile FC va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Passat el minut 39 de joc, Laurence Sohn facilitava les coses al Mile FC amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Julio Jacob estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Ingo Rutsche va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 2 al minut 47.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Ingo Rutsche de Mile FC va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.
  • 134 Minuto 70 (Gol de penalti): Als 70 minuts de joc, els nois de Mile FC van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Ingo Rutsche augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Mile FC a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Sergio Busquets va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En Milenko Marin, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

El yuyal F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): En Cornelio Tureo donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 20 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 31, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Corrado Belardi es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Soriano Letelier de yuyal va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.