Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731052518

Amistoso 731052518 Información oficial sobre el partido 731052518 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Cacotas NewTeam Alineación oficial del equipo 'Cacotas NewTeam' en el partido 3 - 3 De Risas Returns Alineación oficial del equipo 'De Risas Returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
Cacotas NewTeam Alineación oficial del equipo 'Cacotas NewTeam' en el partido 6 - 4 De Risas Returns Alineación oficial del equipo 'De Risas Returns' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,9 % 24,4 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cacotas NewTeam

Goles Goles

  • 113 Minuto 22 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Loann Corabœuf de Cacotas va aconseguir igualar el partit al minut 22, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Passat el minut 39 de joc, Antonio Vaquero facilitava les coses al Cacotas amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els jugadors del Cacotas amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 79, deixant Mario Agosto en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 32 minuts, en Antonio Vaquero no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 206 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 36, tothom va saber perquè en Nathan Mickausch era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Armando Balestrieri.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Armando Balestrieri de Cacotas es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 72.

De Risas Returns

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): Returns agafava avantatge al minut 13 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Marlo Seeholzer amb mestria.
  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 29, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Marlo Seeholzer es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 171 Minuto 74 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Marlo Seeholzer que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Returns.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Eliseo Rueda Ochoa va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 37, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 270 Minuto 56 (Ocasión de falta): Dan Papuni va xutar magistralment una falta al minut 56 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.