Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731052415

Amistoso (Int.) 731052415 Información oficial sobre el partido 731052415 en Hattrick

16.04.2024 23:15:00

Bonzi FC Alineación oficial del equipo 'Bonzi FC' en el partido 0 - 3 Diavoli Winterthur Alineación oficial del equipo 'Diavoli Winterthur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bonzi FC Alineación oficial del equipo 'Bonzi FC' en el partido 0 - 1 Diavoli Winterthur Alineación oficial del equipo 'Diavoli Winterthur' en el partido
Tiene un resultado normal 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,7 % 0,2 % 94,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bonzi FC

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el BFC sortien al contraatac. La falta llançada per Crispín Soljansic va sortir força alta sense massa perill.
  • 239 Minuto 51 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Rubén Dibb va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Rino 'Ringhio' Dammann per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 239 Minuto 66 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Ubaldo Mussi va ridiculitzar a en Rino 'Ringhio' Dammann amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 205 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Greg Ryan marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Héctor Prieto Yegros que va xutar a fora per molt poc.

Diavoli Winterthur

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 26, quan Ulferd 'Uli' Stoiffel va posar els visitants DiaWi per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 184 Minuto 27 (Gol de penalti): Al minut 27 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de DiaWi, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Mauro Heine va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 75 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de DiaWi. A fi d'aconseguir el 0 - 3, van tocar-la en curt per tal que Ulferd 'Uli' Stoiffel xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mauro Heine es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.